9,8 van 2100 beoordelingen
9,8 van 2100 beoordelingen

Jouw auto weer als nieuw

Reparaties

Een reparatie van je auto hoort er soms ook bij. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar je auto kan ook spontaan kuren vertonen. In beide gevallen helpen we je snel weer op weg. Gespecialiseerde monteurs maken je auto in no time weer als nieuw.

Vind een garage in je buurt

Alles voor vakkundige reparatie

Niks is zo vervelend dan als je auto een reparatie nodig heeft. Wij begrijpen dat. Daarom werken er in de garages van Autoservice Totaal gespecialiseerde mensen die je auto er zo snel mogelijk weer bovenop helpen. Daarvoor hebben we alles in huis, zoals A-merk onderdelen.

De juiste apparatuur

A-merk onderdelen

Gespecialiseerde monteurs

Binnen no time rij je weer op de weg

De kosten van een reparatie

Bij een reparatie is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom bespreken we altijd vooraf de kosten, zodat je weet wat je kunt verwachten. En mochten er daarnaast nog onverwachte reparaties bij komen, dan nemen wij altijd eerst contact met je op.

Beoordeeld met een 9,8

De combinatie van persoonlijke, lokale aandacht met professionele service wordt gewaardeerd. Via Klantenvertellen.nl worden de garages van Autoservice Totaal beoordeeld met maar liefst een 9,8! Een prachtige waardering voor onze garagehouders en een motivatie om elke dag weer extra hun best te doen voor jouw auto.

Vind een Autoservice Totaal garage in jouw buurt