9,8 van 2100 beoordelingen
9,8 van 2100 beoordelingen

Check, je auto mag weer de weg op

APK-keuring

Het is wettelijk geregeld dat elke auto die op de weg rijdt, moet voldoen aan belangrijke veiligheids- en milieueisen. Een fijne gedachte, omdat je weet dat de auto die naast of achter je rijdt dat óók moet. Daarvoor moeten auto’s periodiek APK gekeurd worden. Onze garages helpen je er graag bij.

Vind een garage voor APK

Alles voor jouw APK

Onze garages zijn voorzien van alle eisen die bij een APK-keuring gevraagd worden. De APK-keuring is echt alleen een keuring. Dat betekent dat we geen andere werkzaamheden uitvoeren, dus ook niet met extra kosten. Mocht er tóch een reparatie nodig zijn, dan bespreken we dat vooraf met je. Geen verrassingen dus.

Vind een garage in de buurt

Garages met de juiste apparatuur

A-merk onderdelen

Gespecialiseerde monteurs

Binnen no time rij je weer op de weg

Wat wordt er gecontroleerd bij een APK?

De gespecialiseerde monteurs in onze garages checken bij een APK-keuring alle essentiële punten van een auto. Denk aan remmen, verlichting, wielophanging, banden, spiegels, claxon, schokdempers, uitlaat en nog veel meer! Als je auto door de checks heen komt, krijg je na de keuring een officieel keuringsrapport waarin je alles terug kunt vinden over de APK-keuring van je auto.

Handige APK-tips voor jou

Wist je dat je al twee maanden voordat de APK-keuring verloopt, jij je auto al kunt laten keuren? Doe het op tijd, anders riskeer je een boete en rij je onverzekerd rond. Om te zorgen dat je snel door de keuring komt, kun je vooraf zelf al wat punten controleren. Bijvoorbeeld de verlichting, de claxon, de handrem en het profiel op je banden (dit moet meer dan 1,6 mm zijn).

Beoordeeld met een 9,8

De combinatie van persoonlijke, lokale aandacht met professionele service wordt gewaardeerd. Via Klantenvertellen.nl worden de garages van Autoservice Totaal beoordeeld met maar liefst een 9,8! Een prachtige waardering voor onze garagehouders en een motivatie om elke dag weer extra hun best te doen voor jouw auto.

Vind een Autoservice Totaal garage in jouw buurt