9,8 van 2100 beoordelingen
9,8 van 2100 beoordelingen

Onderhoud, lang leve je auto!

Onderhoud

Veilig de weg op, dat gevoel wil je hebben als je in de auto stapt. Onderhoud is daarbij van levensbelang. Door jouw auto regelmatig te laten checken voorkom je onnodige pech en kosten, ben je noodreparaties voor en verhoog je de verkeersveiligheid. Onze garages helpen je er graag bij.

Vind een garage in je buurt

Alles voor het beste auto-onderhoud

De specialisten van Autoservice Totaal staan voor je klaar om te zorgen dat je auto veilig is én blijft. Met onderhoud dat voldoet aan alle eisen van vandaag. De garages hebben alles in huis voor periodieke checks van je auto, zodat je met een gerust gevoel de weg op kunt.

Vind een garage in je buurt

De juiste apparatuur

A-merk onderdelen

Gespecialiseerde monteurs

Binnen no time weer op weg

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Het bepalen wanneer je het beste langs kunt komen voor onderhoud, is heel eenvoudig. Bij nieuwere auto’s krijg je vaak een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij oudere auto’s is het handig om de volgende regel aan te houden: een kleine onderhoudsbeurt na één jaar of na elke 15.000 kilometer, een grote onderhoudsbeurt na 2 jaar of elke 30.000 kilometer.

De kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine beurt voeren onze garages verschillende basiscontroles en onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het vervangen van motorolie en oliefilter en het controleren van vloeistoffen, banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en de uitlaat. Daarnaast wordt een algemene voertuiginspectie uitgevoerd. Alles om ervoor te zorgen dat je auto altijd in goede conditie blijft.

De grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt gaan we nog een stapje verder. Naast de werkzaamheden die we ook bij een kleine beurt doen, krijgt je auto een nóg grondigere inspectie. Onze garages voeren diepgaandere controles uit en vervangen onderdelen en systemen die nodig zijn om veilig te kunnen blijven rijden. Denk hierbij aan de controle van het remsysteem, inspectie van de motor, controle van slijtage aan bepaalde onderdelen van je auto en een volledige diagnostische controle.

Beoordeeld met een 9,8

De combinatie van persoonlijke, lokale aandacht met professionele service wordt gewaardeerd. Via Klantenvertellen.nl worden de garages van Autoservice Totaal beoordeeld met maar liefst een 9,8! Een prachtige waardering voor onze garagehouders en een motivatie om elke dag weer extra hun best te doen voor jouw auto.

Vind een Autoservice Totaal garage in jouw buurt