9,8 van 2100 beoordelingen
9,8 van 2100 beoordelingen

De kracht van een formule, met jouw naam op de gevel

Jouw garage, onze support

Je hebt een garage waar je vol trots al je energie in steekt en succesvol mee bent. Met een naam die je veel waard is. Daarom wil je zelfstandig blijven. Tegelijkertijd heb je wel behoefte aan de support van een sterke partner. Om als ondernemer en bedrijf te blijven groeien. Maar ook om alle innovaties rondom steeds complexere auto’s bij te kunnen houden. Wij begrijpen dat.

Jouw garage, onze complete support

Wij staan achter je en helpen je, als automotive professionals onder elkaar. Gesteund door de kennis en kunde van Alliance Automotive Group Benelux bieden we je een volledige mix aan diensten. Zo krijg je als garagebedrijf alle onderdelen tot je beschikking waar jij als ondernemer behoefte aan hebt.

Eigen marketingcommunicatie

Je krijgt de beste tools en ondersteuning voor je eigen lokale (online) marketingcommunicatie. Om jouw eigen merk in de spotlight te zetten. Inclusief toegang tot een geavanceerde marketingportal.

Trainingen en technische ondersteuning

Je krijgt toegang tot TECH 360, het automotive expertise systeem voor training en ondersteuning. Met twee praktijktrainingen per jaar, onbeperkte technische ondersteuning en toegang tot Remote Services en Pass Thru.

Flexibel ondernemen

We bieden je gespecialiseerde kennis en producten. Zoals het bestellen van onderdelen en tools via Parts360 of eventueel toegang tot het Kentekenloket, LeaseProf, NexDrive, Tyres-On of Wesp.

Zelfstandigheid én ondersteuning

Autoservice Totaal is dé formule om jou, als garagehouder, de complete ondersteuning te bieden en daarnaast professioneel en toekomstgericht te managen. We bieden de technische ondersteuning van TECH360 om ervoor te zorgen dat werkzaamheden effectief en efficiënt worden afgerond. Wij helpen je om je autokennis up-to-date te houden.

Tegelijkertijd laten we jou als ondernemer vrij. Met de invulling van je eigen merknaam en profilering. Maar ook met aanvullende diensten waarmee Autoservice Totaal jouw bedrijf support. Zo onderneem je naar eigen inzicht en ambitie en kun je verder bouwen aan een sterk lokaal bekend garagebedrijf.

Voor slechts € 200,- per maand staat Autoservice Totaal achter je

We bieden precies de juiste support om hét bekendste en meest professionele garagebedrijf in je buurt te zijn én te blijven. Stap ook in en profiteer van alle voordelen van Autoservice Totaal.

Inbegrepen:

 • TECH 360
 • Lokale Marketing (incl. social media en huis-aan-huis)
 • Online vindbaarheid
 • Online reviews
  (klantenvertellen)
 • Garagevergelijker.nl
 • Kentekenloket*
 • Vast contactpersoon

Optioneel:

 • LeaseProf
 • Tyres-On
 • NexDrive
 • Performance by WESP

Meer informatie? We horen graag van je